Så här går det till

Vi vandrar alla fredagskvällar och de två sista lördagskvällarna i månaden och alla vuxna (åldersgräns 20 år) är varmt välkomna att vandra med oss! Anslut kl 19.00 i Nattvandrarstugan på Skärgårdsvägen 11 i Gustavsberg. Alla fredagskvällar bjuder vi särskilt in föräldrar i 1-2 klasser i åk 6-9 på Hemmestaskolan, Farstavikens skola/Kvarnberget, Värmdö Skärgårdsskola samt Ösbyskolan att nattvandra. Varje familj blir inbjuden högst en gång per termin/barn.

Rent praktiskt går det till så här:

Vi träffas kl 19.00 i vår nygamla lokal vid Gustavsbergs Centrum. Två värdar tar emot dig och informerar om kvällen. Alla närvarande skriver in sig i loggen.

Värmdöpolarna brukar titta in och berätta lite om deras verksamhet. Dessa brukar vi stöta på ett flertal gånger under kvällen, liksom Ingarös nattvandrare. I mån av tid kommer även Värmdö närpolis. Vi informerar varandra vad vi vet om kvällen.

Efter kaffe och Delselius goda bröd är det dags att börja själva vandringen. Vi brukar börja med ett besök på fritidsgården 222:an. Under kvällen går vi tillbaka till Nattvandrarstugan för kaffe eller om man behöver värma sig lite. Vi täcker ett stort område som inkluderar Stavsnäs och tar tacksamt emot tips från allmänheten om platser att besöka.

Vår planerade vandringstid är kl 19.00-23.00 men vi går naturligtvis inte hem om vi märker att vår närvaro behövs på byn. 

Additional information