Viks skola hösten 2020

**INFORMATION**
På grund av den nuvarande ökningen av covid-19-smitta så har vi beslutat att skjuta upp (och flytta fram) våra inbjudningar till vårdnadshavare under höstterminen 2020.
 
Som ni vet så bjuder vi alltid in vårdnadshavare från åk 6, 7, 8 och 9 till vandringar under höst- och vårtermin. Vi vet inte på förhand hur många som dyker upp och vill undvika för stora grupper eller att de som bjuds in väljer att avstå just den här hösten.
 
Vi kommer ändå att arrangera nattvandringar. Om ni vill hänga med oss ut vill vi gärna att ni kontakta oss innan via email eller genom att skicka meddelande till oss på Facebook (Messenger). Vi har också kontaktat respektive skola och hoppas att informationen når er via SchoolSoft.
Håll utkik efter nya inbjudningar till vårterminen 2021.
 
Ta hand om er där ute – Värmdö Nattvandrare ❤️

Kommer snart….

Om du som vårdnadshavare inte kan det föreslagna datumet är du mycket välkommen att följa med vilken annan vandringsdag som helst. Vandringsdagarna annonseras också ett par dagar innan på vår Facebook-sida.

Om föreslaget datum inte passar för en hel klass (vårdnadshavare), kontakta då gärna Värmdö Nattvandrare (info@nattvandra.nu) för att planera in en annan dag för just er klass.